NL EN FR DE PL
 

Teamcoördinator verpleging

Bloemenhovekliniek
0,78 fte (28 uur per week)

Je functie als teamcoördinator
Je gaat leiding geven aan de verpleegkundigen, medewerkers sterilisatie/omloop en de huishoudelijke dienst (15 medewerkers). Je coördineert overkoepelende zaken om de samenhang tussen de teams te bewaken en de continuïteit van de dienstverlening te bevorderen. Je voert delen van het personeelsbeleid uit, maakt de werkroosters, doet bestellingen en bewaakt de afspraken ten aanzien van onderhoud. Daarnaast denk je mee over het verpleegkundig en organisatiebeleid, waar nodig in gezamenlijkheid met Abortuskliniek Amsterdam en draag je dat beleid uit naar de teams.

Ongeveer 1-2 dagen per week werk je in de directe zorg als verpleegkundig. Je wordt goed ingewerkt op verschillende aspecten van het zorgproces.

Wat je meebrengt
Je hebt het diploma Verpleegkundige-A, MBO-4 of HBO-V, bent BIG-geregistreerd en hebt recente werkervaring als verpleegkundige met coördinerende taken, bij voorkeur in een ziekenhuisomgeving. Voor de begeleiding van cliënten in emotioneel belaste situaties beschik je over goede contactuele eigenschappen. Veel cliënten komen uit het buitenland. Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels en misschien ook Frans, Duits of Pools. Jouw werkhouding is cliëntgericht en flexibel. Een proactieve houding is nodig om te kunnen gaan met onverwachtse situaties waar je als teamcoördinator met een overstijgende blik sturing aangeeft.

Over Bloemenhovekliniek
Bloemenhovekliniek in Heemstede is een medisch centrum voor hulp bij ongewenste zwangerschap in het eerste en het tweede trimester. We hebben een gemotiveerd multidisciplinair team dat hoogwaardige, medische specialistische zorg verleent. Bloemenhovekliniek werkt nauw samen met Abortuskliniek Amsterdam.

Aan goede samenwerking en open, informele omgangsvormen wordt het team van ca. 30 medewerkers grote waarde gehecht. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste meewerkend teamcoördinator. Startdatum in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk.

Bloemenhovekliniek is open van dinsdag t/m vrijdag, maar een extra openingsdag(-en) komt ook voor. In onze kliniek werk je geen avond-/nachtdiensten of (doordeweekse ) feestdagen. In samenspraak wordt het rooster gemaakt, waarbij flexibiliteit wel verwacht wordt.

Solliciteren is mogelijk tot 6 november. We ontvangen graag een motivatiebrief en een actueel CV. Wil je eerst nog wat meer informatie, neem dan contact op met Yvonne Soff via telefoonnummer 023-5289890