NL EN FR DE PL
 

Als arts het verschil maken?

Dat gevoel beleef je dagelijks bij Abortuskliniek Amsterdam

Abortuskliniek Amsterdam is een medisch centrum voor hulp bij ongewenste zwangerschap in het eerste en het tweede trimester. De bijzondere aard van deze medische zorg stelt ook bijzondere eisen aan de medewerkers. Onze kliniek bestaat uit een gemotiveerd multidisciplinair team dat hoogwaardige medische zorg combineert met een empathische begeleiding. Open, informele omgangsvormen en een hechte samenwerking zijn de kernwaarden binnen ons team. Abortuskliniek Amsterdam heeft een nauw samenwerkingsverband met Bloemenhove Haarlem.

Binnen dit bijzondere en uitdagende werkklimaat zoeken wij versterking van een

Abortusarts

in het eerste trimester
0,44 fte

Je werkzaamheden
Je bent werkzaam in een team van zeven artsen dat dagelijks patiënten uit Nederland en Europa ontvangt. Je volgt de NGvA gecertificeerde opleiding tot eerste trimester abortusarts. Onderdeel van het programma is tevens de opleiding ‘Sedatie in een abortuskliniek’. Je verricht zwangerschapsdiagnostiek en voert intake- en besluitvormingsgesprekken en verricht zwangerschapsafbrekingen. Ook geef je voorlichting en advies over anticonceptie. In samenwerking met de andere artsen geef je vorm aan de verdere ontwikkeling van het medisch kwaliteitsbeleid.

Je profiel
Je hebt grote affiniteit met de vrouwenhulpverlening en bezit een goede handvaardigheid. ALS certificering en goede echovaardigheden strekken tot aanbeveling. Vanwege de begeleiding van cliënten in emotioneel belaste situaties beschik je over uitstekende contactuele eigenschappen. Je werkhouding is cliëntgericht.

Wij bieden
Een uitdagende baan die medisch-technische en psychosociale werkzaamheden combineert. Je werkt met gedreven, prettige collega’s en binnen een flexibele en betrokken organisatie. De functie is ingedeeld in FWG 65. Na certificering tot abortusarts verandert de beloning. De werktijden zijn tijdens kantooruren.

Informatie en sollicitatie
Meer inlichtingen over de functie worden graag verstrekt door Rob Benschop (020–6932151). Je sollicitatie met CV mail je naar: r.benschop@bloemenhove.nl.