NL EN FR DE PL
 

Receptionist

0,44 fte (16 uur per week)

Je functie als receptionist

Samen met je collega’s op de receptie ben je het aanspreekpunt voor de cliënten, hun begeleiders en verwijzers. Je maakt afspraken voor onze cliënten, zowel aan de balie als aan de telefoon.
Op de behandeldagen ontvang je de cliënten en zorg je voor de administratieve afwikkeling van de behandeling.

Jij maakt het verschil

Omdat je enthousiast, representatief en gastvrij bent en goed kunt plannen en organiseren. Als eerste contact met de cliënten en verwijzers beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je beheerst naast Nederlands en Engels, bij voorkeur ook de talen Frans, Duits of Pools. Je leert graag nieuwe dingen en hebt een proactieve werkhouding. Je bent stressbestendig, accuraat en flexibel en je werkt graag in een team.

Over Abortuskliniek Amsterdam

Abortuskliniek Amsterdam is een medisch centrum voor hulp bij ongewenste zwangerschap in het eerste en het tweede trimester. In de klinieken komen cliënten uit Nederland en het buitenland. Abortuskliniek Amsterdam werkt nauw samen met Bloemenhovekliniek Haarlem.

De kliniek is open voor het maken van afspraken van maandag t/m vrijdag. Behandelingen vinden plaats van maandag t/m donderdag. In samenspraak wordt het rooster gemaakt, waarbij flexibiliteit wordt verwacht. Collegiale ondersteuning in Bloemenhovekliniek is in uitzonderlijke situaties mogelijk.

Het aanbod van Abortuskliniek Amsterdam

Abortuskliniek Amsterdam zoekt een Receptionist voor 16 uur per week. De functie is ingedeeld in FWG 35, conform de CAO Ziekenhuizen. Deze schaal loopt bij een voltijd dienstverband van € 2.279 tot maximaal €3.276 bruto per maand. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Het dienstverband wordt aangegaan voor 1 jaar met de intentie deze te verlengen. Startdatum is in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk.

Je gaat werken in een flexibele en betrokken organisatie, waar ruimte is voor eigen inbreng. Er is ambitie, veel te doen en er wordt hard gewerkt door gedreven en fijne collega’s. Doel is, om er voor patiënten te zijn en een warm bad te bieden op een voor hen wezenlijk moment in hun leven. De medewerkers van Abortuskliniek Amsterdam staan voor hun werk en gaan daar elke dag weer 100% voor. Open, informele omgangsvormen en een hechte samenwerking zijn de kernwaarden binnen de organisatie.

Hebben we je enthousiast gemaakt over deze leuke baan?

Solliciteren is mogelijk 29 februari. We ontvangen graag een motivatiebrief en een actueel CV. Je sollicitatie mail je naar: receptie@abortuskliniek-amsterdam.nl

Wil je eerst nog wat meer informatie, neem dan op maandag of dinsdag contact op met Karin Lohuis via telefoonnummer 023-5289890.