NL EN FR DE PL
 

COVID INFO per 11-11-2021

Belangrijke mededeling aan allen.

In verband met de corona maatregelen is de toegang tot de kliniek alleen mogelijk voor cliënten. Begeleiders en kinderen kunnen wij niet toelaten. Uitzondering is de ouder of verzorger van een minderjarige ( t/m 17 jaar).

Voor vrouwen, die een afspraak hebben of krijgen, geldt dat zij gezond moeten zijn. Heeft u last van allergieën, meld dat dan bij het maken van de afspraak. Neem telefonisch contact met ons op wanneer u in de tussentijd last heeft of krijgt van een loopneus, verkoudheid, hoest, keelpijn, kortademigheid of koorts vóór u naar de kliniek komt. We maken dan een nieuwe afspraak met u.

Een mondmasker is verplicht bij het betreden van onze kliniek . Desinfecteert u uw handen direct bij binnenkomst rechts van de ingang.

De arts controleert uw temperatuur. Is deze 37.5 graden of hoger, dan kunnen wij u niet toelaten.

Een COVID sneltest door onze arts is verplicht bij iedere vrouw wanneer zij een van de volgende bewijzen NIET kan aantonen.

  • Een vaccinatiebewijs. U bent volledig gevaccineerd en de laatste prik is meer dan 14 dagen geleden (Janssen 4 weken). 
  • Een herstelbewijs van doorgemaakte corona dat niet ouder is dan 6 maanden.
  • Een negatieve Antigeen test die niet ouder is dan 24 uur.
  • Een negatieve PCR test die niet ouder mag zijn dan 48 uur.

Mocht u ondanks deze bewijzen toch klachten hebben dan wordt u wél getest. De kosten van deze sneltest zijn €10,00, te voldoen vóór de behandeling. Een negatieve zelftest is niet geldig.

Wij verzoeken u om informatie met betrekking tot uw reis, qua grensovergang en quarantaine, zelf uit te zoeken wat noodzakelijk is. Dit verschilt per land en wordt ook regelmatig aangepast. Wij zijn niet op de hoogte van de meest recente reisbeperkingen. Wel kunnen wij u per e-mail een bevestiging sturen van uw afspraak.

Om onze kliniek open te kunnen houden vertrouwen we op uw begrip en medewerking.

Het team van Bloemenhove en Abortuskliniek Amsterdam