Afspraak maken onze abortus kliniek

Als je een afspraak wilt maken, kun je de kliniek telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16:45 uur onder nummer +31 (0)23 5289890. We raden je aan om in de middag te bellen. We hebben dan meer tijd om je te woord te staan.

 

Indien je medicijnen gebruikt, overgewicht of een medische bijzonderheid hebt, is het belangrijk dat je dit meldt bij het maken van de afspraak.

 

Als je de laatste twee maanden opgenomen bent geweest in een buitenlands ziekenhuis, wil je ons dit laten weten? Ook als je beroepsmatig in aanraking komt met varkens, vleeskalveren of vleeskuikens horen wij dit graag van je. Tenslotte is het belangrijk om door te geven als jij, of een van je huisgenoten, drager bent van de MRSA bacterie. Bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Wanneer je de afspraak niet kunt nakomen, verzoeken we je vriendelijk doch dringend dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch door te geven. Het vrijgekomen bed kan dan aan iemand anders worden toegewezen. Als je dat wilt, kun je met de receptioniste een nieuwe behandeldatum afspreken.