NL EN FR DE PL
 

Als receptionist het verschil maken?

Dat gevoel beleef je dagelijks bij Abortuskliniek Amsterdam

Abortuskliniek Amsterdam is een medisch centrum voor hulp bij ongewenste zwangerschap in het eerste en het tweede trimester. De bijzondere aard van deze medische zorg stelt ook bijzondere eisen aan de medewerkers. Onze kliniek bestaat uit een gemotiveerd multidisciplinair team dat hoogwaardige medische zorg combineert met een empathische begeleiding. Open, informele omgangsvormen en een hechte samenwerking zijn de kernwaarden binnen ons team.

Binnen dit bijzondere en uitdagende werkklimaat zoeken wij versterking van een

Receptionist

0,44 fte (flexibele inroostering)

Je werkzaamheden
Je maakt telefonische afspraken en informeert cliënten, hun begeleiders en verwijzers. Op de behandeldagen ontvang je de cliënten en zorg je voor de administratieve afwikkeling van de behandeling.

Je profiel
Je hebt grote affiniteit met de abortushulpverlening. Omdat je het eerste contact van de cliënten en verwijzers met de kliniek bent, heb je goede contactuele eigenschappen en ben je representatief. Je spreekt goed Nederlands en Engels en spreekvaardigheid in Frans en Duits is een pre. Je werkhouding is stressbestendig, flexibel en cliëntgericht.

Wij bieden
Een uitdagende baan, prettige collega’s en een flexibele en betrokken organisatie. Je bent werkzaam in een team van 4 receptionisten. Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor 1 jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in FWG 35, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Informatie en sollicitatie
Meer inlichtingen over de functie worden graag verstrekt door Rob Benschop (020–6932151). Je sollicitatie met CV mail je naar: r.benschop@bloemenhove.nl.