Abortus kliniek sinds 1971

Beahuis & Bloemenhovekliniek bestaat sinds 1971 en staat bekend om haar gespecialiseerde hulp bij ongewenste zwangerschap in het eerste en tweede trimester. Je kunt hier terecht voor zwangerschapsafbreking en daarnaast bieden wij u alle hulp bij de keuze voor een goede anticonceptie om ongewenste zwangerschap te voorkomen. Tijdens het verblijf in de kliniek word je begeleid door een team van deskundige en ervaren artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers.

 

Afbreken zwangerschap, goed geregeld 

In Nederland is zwangerschapsafbreking wettelijk goed geregeld. De wet bepaalt dat ziekenhuizen en klinieken een vergunning moeten hebben om zwangerschapsafbrekingen te mogen uitvoeren. Beahuis & Bloemenhovekliniek heeft een vergunning voor afbreking van zwangerschappen in het eerste en tweede trimester. In de kliniek worden zwangerschappen afgebroken tot 22 weken*.

 

Veilig en zorgvuldig

Beahuis & Bloemenhovekliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Verder is zij medeoprichter van de Europese federatie van medewerkers in de abortushulpverlening en contraceptie (FIAPAC). Het bestuur en de directie van Beahuis & Bloemenhovekliniek werken volgens de Zorgbrede Governancecode, waarin de regels voor goed bestuur, toezicht en verantwoording zijn vastgelegd.