NL EN FR DE PL
 

Nazorg

Een abortus is over het algemeen een veilige ingreep en wordt door onze klinieken met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitgevoerd. De kans op problemen of complicaties tijdens of na de behandeling is dan ook zeer klein.

Afhankelijk van hoe je je voelt en hoe ver je zwanger was, kun je de dag na de behandeling je normale leven alweer oppakken. Werken of naar school of je opleiding gaan bijvoorbeeld, is geen probleem. Span je echter niet meteen te veel in en houd je goed aan de adviezen. Zo is de kans op een snel herstel het grootst.

Het is verstandig om vier weken na je behandeling een nacontrole te laten doen. Dit kan in onze kliniek, telefonisch maar ook bij je huisarts.

Heb je aanhoudende klachten of maak je je ergens zorgen over? Lees dan de informatie onder Na de behandeling en neem zo nodig contact op met onze kliniek of met je huisarts.

“Alle medewerkers in de Bloemenhovekliniek hebben me onwijs geholpen. Meelevend, troostend, bemoedigend en uiterst professioneel. Door een gesprek met een van de verpleegsters ben ik volkomen gerustgesteld en heb ik mijn studie zonder problemen kunnen hervatten. Ik heb het aan deze vrouwen te danken dat het beter met me gaat dan ooit!”.

Lees meer ervaringen