Beahuis & Bloemenhovekliniek in Heemstede is een medisch centrum voor hulp bij ongewenste zwangerschap in het eerste en het tweede trimester. De kliniek kenmerkt zich door een gemotiveerd multidisciplinair team dat hoogwaardige, gespecialiseerde zorg verleent. Aan goede samenwerking en open, informele omgangsvormen wordt binnen het team van 30 medewerkers grote waarde gehecht.

 

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega

 

 

Receptionist / Telefonist

16 uur per week

verdeeld over 2/3 dagen

 

 

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s op de receptie ben je het aanspreekpunt voor de cliënten, hun begeleiders en verwijzers. Je maakt afspraken voor onze cliënten, zowel aan de balie als aan de telefoon. Op de behandeldagen ontvang je de cliënten en zorg je voor de administratieve afwikkeling van de behandeling.

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste, representatieve collega. Ben jij degene die goed is in plannen en organiseren? Degene die onze cliënten gastvrij ontvangt? Als eerste contact met de cliënten en verwijzers beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je beheerst naast correct Nederlands, ook de talen Frans, Duits en Engels in woord en geschrift, zodat je ook vrouwen afkomstig uit andere landen te woord kunt staan en per mail kunt beantwoorden. Je leert graag nieuwe dingen en je hebt een proactieve werkhouding. Je bent stressbestendig, accuraat, flexibel, servicegericht en je werkt graag in een team.

 

Wat bieden wij je?

Onze kliniek biedt een uitdagende en afwisselende functie, prettige collega's en een flexibele en betrokken organisatie. Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor 1 jaar met de intentie deze te verlengen. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Ziekenhuizen.

 

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Karin Lohuis (aanwezig ma/di) (023 - 5289890). Een schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae en motivatiebrief kun je voor 30 oktober mailen naar: k.lohuis@bloemenhove.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld